Het ontstaan

Fluttetutters-1987

Het is 1 oktober 1981 op de agenda staat een trip naar Denemarken. Het plan wordt geopperd om daar met een boerenkapel de feestavond op te leuken. Dat was het eerste optreden van de Fluttetutters, een groep vrienden uit de drumband die gezellig muziek maken op een feestje.  

Fluttetutters-1987

Nu zoveel jaar later bestaat de club nog steeds, 1 lid vanaf het begin, zoons van, broers, maar vooral nog steeds vrienden en vooral veel lol. De Fluttetutters spelen het hele jaar door op feesten en partijen en hun hoogtepunt is een tour van 5 dagen tijdens het carnaval. Nog steeds is het maken van lol, leuke muziek en gezelligheid een grote drijfveer van de mannen.  

De (ongeveer) 20 jonge (ook ongeveer) mannen (dat dan weer wel) brengen in hun al om bekende rode jassen, gezellige, herkenbare, verschillende , snelle, langzame, pakkende, maar vooral leuke muziek. Maar ze zitten ook vol met verrassingen, dan staan ze hier en dan ook weer niet. Je zal de mannen tussen de optredens door ook niet missen, maakt niet uit hoe laat het is, waar ze aan denken, wat hun schoenmaat of lievelingskleur is.. Het zal nu wel duidelijk zijn….. het is een hele serieuze club waar muziek en gezelligheid maken voor op staat.